رساتلکام

ارائه دهنده خدمات فناوری اطلاعات و ارتباطات

sorat

سرعت

degat

دقت

amniyat

امنیت

head3
head2
head1
head4
head5
head6

PoE در سوئیچ شبکه

 

 

 

PoE در سوئیچ شبکه

 

 

 

امروزه اکثر کسب‌ و کار ها به شکلی از یکی از روش‌ های کابل‌ کشی ساخت‌ یافته استفاده می کنند. در این روش ، از کابل‌ های زوج به‌ هم‌ تابیده‌ ی ( اترنت ) استاندارد برای اتصال همه‌ ی دستگاه‌ های شبکه در یک ساختمان ، استفاده می‌ شود. به این صورت ، کامپیوتر ها و تلفن‌ ها کابل‌ های مشابهی دارند که می‌ توانند به جای هم استفاده شوند. بنابراین بنا به نیاز خود ، می‌ توانید تجهیزات را جا به‌ جا کنید. سوئیچ‌ PoE در گسترش ، نگه‌ داری و بهتر کردن شبکه‌ ها به شرکت‌ ها کمک می‌ کنند.

 

PoE چیست؟

 

عبارت PoE مخفف Power over Ethernet و به معنای تکنولوژی انتقال برق روی کابل اترنت است. با تکنولوژی PoE می‌ توان علاوه بر داده‌ ها ، برق را نیز توسط کابل اترنت به تجهیزات شبکه منتقل کرد. در این‌ صورت به کابل برق نیازی نخواهید داشت. برای مثال ، اگر دوربین تحت شبکه سازگار با PoE را به یک دستگاه سوئیچ PoE وصل کنید و سوئیچ به برق وصل باشد ، دیگر لازم نیست دوربین نیز به برق متصل شود ، زیرا سوئیچ شبکه PoE علاوه بر داده‌ ها ، برق را نیز از طریق کابل اترنت به دوربین منتقل می‌ کند.

 

با این‌ که در تکنولوژی PoE ، برق و داده‌ ها هر دو توسط کابل اترنت منتقل می‌ شوند ، اما جریان الکتریکی با سیگنال‌ های داده درون کابل اترنت هیچ تداخلی پیدا نمی‌ کند.

 

 

 

PoE چیست؟

 

 

 

انتقال توان بر روی بستر شبکه ( PoE ) یک ویژگی است که به شبکه این قابلیت را می‌ دهد که بتواند توان الکتریکی را بر روی یک کابل شبکه که جهت ارتباط داده استفاده می‌ شود ، انتقال دهد. فناوری PoE براساس استاندارد های IEEE 802.3af و IEEE 802.3at کار می‌ کند که توسط موسسه مهندسین برق و کامپیوتر تنظیم شده است.

 

دستگاه‌ های PoE می‌ توانند خودشان منبع توان باشند (PSE ) ، از یک دستگاه دیگر توان دریافت کنند ( PD ) و یا اینکه هر دو قابلیت را با هم داشته باشند. دستگاهی که توان را انتقال می‌ دهد PSE و دستگاهی که توان را دریافت می‌ کند PD می‌ نامند. بیشتر دستگاه‌ های PSE سوییچ‌ هایی هستند که در کنار دستگاه‌ هایی به‌ کار می‌ روند که PoE نیستند. دستگاه‌ هایی مانند تلفن‌ های VoIP ، نقاط دسترسی وایرلس و دوربین‌ های IP  از انواع دستگاه‌ های PD هستند که باید توسط سوییچ‌ های PSE به شبکه متصل و تغذیه شوند.

 

سوئیچ شبکه PoE

سوئیچ های شبکه در انواع و مدل های مختلف و با اهداف مختلفی ساخته می شوند. یکی از پر کاربرد ترین سوئیچ های شبکه ، سوئیچ های موسوم به سوئیچ شبکه PoE هستند.

 

 

 

سوئیچ شبکه PoE

 

 

 

دستگاه هایی که به قابلیت POE مجهز هستند می توانند از طریق شبکه تغذیه کرده و برق مصرفی آن ها توسط همان کابلی تأمین شود که آن ها را به شبکه متصل می کند. به زبان ساده تر ، سوئیچ های PoE قادر به انتقال برق از طریق کابل ها برای تجهیزات دیگر هستند. در واقع تکنولوژی PoE باعث می‌ شود کابل‌ های اترنت معمولی به‌ عنوان سیم‌ های برق عمل کنند. در شبکه‌ ای که PoE وجود دارد جریان الکتریکی مستقیم (DC) به شکل هم زمان با ترافیک داده شبکه از کابل عبور می‌ کند.

 

یک نکته دیگر برای پاسخ گویی به این‌ که سوئیچ شبکه POE چیست این است که هنگامی که این سوئیچ به دستگاه‌ های مختلف شبکه متصل می‌ شود ، می‌ تواند به صورت هم زمان از انتقال توان و داده‌ ها از طریق یک کابل اترنت پشتیبانی کند ، روندی که به طور چشمگیری فرایند کابل‌ کشی را تسهیل می‌ کند و هزینه‌ های شبکه را کاهش می‌ دهد.

 

مزایای استفاده از فناوری موجود در سوئیچ شبکه POE

 

مقرون به صرفه از لحاظ زمان و هزینه

 

استفاده از فناوری POE در کاهش زمان و هزینه های کابل کشی برق بسیار موثر عمل می‌ کند و از آنجا که PoE در هر محلی می تواند قرار داده شود ، این امکان را فراهم می کند که تجهیزات شبکه بر روی سقف ها یا دیوار هایی که به راحتی نمی توان به پریز های برق دسترسی داشته باشند ، نصب شوند. POE  هزینه‌ های شما برای خرید تجهیزات را کم کرده و با سرعت بیشتری نصب می‌ شود.

 

انعطاف پذیری

 

بدون اینکه منبع برق برای شبکه و تجهیزات آن محدودیت ایجاد کند ، می تواند در هر مکانی که کابل کشی شبکه وجود دارد قرار داده شود.

 

ایمنی بالا

 

تامین برق PoE هوشمند است و طراحی آن به گونه ای است که تجهیزات شبکه را از نوسانات برق و یا کابل کشی برق غیر استاندارد محافظت می کند.

 

قابلیت اطمینان

 

به جای اینکه به وسیله تعداد زیادی آداپتور برق مورد نیاز تجهیزات موجود تامین شود ، PoE از یک منبع تغذیه متمرکز و واحد که با استاندارد های جهانی سازگار است استفاده می کند. علاوه بر این می توان از طریق یک منبع تغذیه اضطراری به عنوان منبع پشتیبان استفاده کرد و تجهیزات را برای خارج کردن از مدار شبکه و یا راه اندازی دوباره از راه دور کنترل کرد.

 

مقیاس پذیری

 

قدرت و امکاناتی که شبکه مهیا می کند به صورتی است که امکان نصب ، راه اندازی و گسترش شبکه ارتباطی بسیار آسان و موثر انجام پذیر است.

 

 

 

مزایا و معایب استفاده از فناوری موجود در سوئیچ شبکه POE

 

 

 

معایب استفاده از فناوری موجود در سوئیچ شبکه POE

انتقال داده تا مسافت محدود

 

سوئیچ‌ های POE فقط انتقال داده را تا مسافت 100 متر پوشش می‌ دهند. اگر شما نیاز دارید تا داده‌ ها را تا مسافت‌ های طولانی‌ تری انتقال دهید باید از توسعه‌ دهنده‌ های POE برای این کار استفاده کنید.

 

عدم سازگاری زیر ساخت شبکه با POE

 

قبل از اینکه اقدام به خرید سوئیچ شبکه POE کنید ، باید دستگاه‌ های فعلی را که می‌ خواهید به این سوئیچ متصل شوند را در نظر بگیرید. در درجه اول اگر زیرساخت شبکه شما قدیمی‌ است احتمالاً با فناوری سوئیچ‌ های POE سازگار نیستند. اگر دستگاه‌ های شما با این فناوری سازگار نیستند ، شما باید از دستگاه‌ هایی نظیر اسپلیتر POE و انژکتور POE استفاده نمایید.

 

قیمت بالاتر

 

سوئیچ‌ های POE نسبت به سایر سوئیچ‌ های همتای خود از قیمت بیشتری برخوردار هستند. بنابراین هنگام برنامه‌ ریزی برای شبکه‌ بندی نیاز‌ های آینده شبکه خود را در نظر بگیرید. اکنون به چند پورت نیاز دارید ؟ در آینده به چند پورت نیاز خواهید داشت؟

 

در صورت خراب شدن POE ، کل سیستم شما از کار خواهد افتاد

 

این موضوع حتی دستگاه‌ های غیر POE را نیز تحت تأثیر قرار می‌ دهد. بنابراین پشتیبان‌ گیری و داشتن برنامه در هنگامی ‌که سوئیچ از کار می‌ افتد یک کار احتیاطی مفید محسوب می‌ شود.

 

میزان برق مصرفی متفاوت

 

هر استاندارد POE میزان برق متفاوتی را تولید می کند. شما باید میزان برقی که هر دستگاه نیاز دارد را نیز در نظر بگیرید.

 

 

 

شرکت مهندسی رساتلکام ، ارائه دهنده ی خدمات فناوری ارتباطات و اطلاعات ، اعم از راه اندازی و اجرای تمامی سرویس های شبکه های کامپیوتری در تبریز و آذربایجان شرقی می باشد.

جهت مشاوره با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

با توجه به رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات در کشور و نیاز به سیستم های ارتباطی و فناوری و تکنولوژی های وابسته از سال 92 مجموعه فناوری اطلاعات و ارتباطات عصر شبکه برای رفع نیاز مشتریان و کاربران در زمینه IT در حال فعالیت بوده و اقدام به ارائه سرویس هایی از قبیل طراحی و راه اندازی شبکه ، لینک های وایرلس ، سیستم های امنیتی و نظارتی می نمود. طی سال های سپری شده و نیاز به تخصص بیشتر و همچنین ارائه خدمات تخصصی تر در زمینه فناوری اطلاعات این مجموعه در سال 98 با یاری خداوند متعال گسترش یافته و خدمات دیتاسنتر و بخش طراحی و توسعه نرم افزار را به فعالیت های خود افزوده و با ثبت رسمی شرکت در اداره ثبت و اسناد کشور ، شرکت مهندسی انتقال داده فراموج رسا (رسا تلکام) متولد شد. هم اکنون اعضای تیم فنی رسا تلکام متشکل از مهندسان و متخصصین رشته های نرم افزار ، شبکه و امنیت بوده که دارای فعالیت های پژوهشی و کاربردی می باشند و همواره می کوشند با بروز کردن دانش فنی مجموعه، نیاز های کاربران و مشتریان عزیز را به بهترین شکل ممکن مرتفع نمایند.

تبریز - پاستور جدید مابین تقاطع شریعتی و

طالقانی روبروی بانک رسالت پلاک30 طبقه4

35561134 -041