رساتلکام

ارائه دهنده خدمات فناوری اطلاعات و ارتباطات

sorat

سرعت

degat

دقت

amniyat

امنیت

head3
head2
head1
head4
head5
head6

نرم افزار مجازی ساز VMware

 

 

نرم افزار مجازی ساز VMware

 

 

VMware یک شرکت مستقر در کالیفرنیا است که در سال 1998 تأسیس شده و متخصص در تهیه بستر مجازی سازی زیرساخت های فناوری اطلاعات می باشد. VMware Workstation یک نرم افزار ماشین مجازی است که برای کامپیوتر های x86 و x86-64 برای اجرای چندین سیستم عامل از طریق یک کامپیوتر میزبان فیزیکی استفاده می شود. هر دستگاه مجازی می تواند یک نمونه واحد از هر سیستم عامل (مایکروسافت ، لینوکس و غیره) را به طور هم زمان اجرا کند.

 

VMware Workstation از سازگاری سخت افزاری به شدت پشتیبانی می کند و به عنوان پلی بین میزبان و ماشین مجازی برای انواع منابع سخت افزاری از جمله هارد دیسک ها ، دستگاه های USB و CD-ROM کار می کند. کلیه درایور های دستگاه از طریق دستگاه میزبان نصب می شوند.

 

ایستگاه کاری VMware در سال 1998 تأسیس شد و محصولات بسیاری را برای مجازی سازی تولید کرده است. ایستگاه کاری VMware در سال 2001 توسط VMware راه اندازی شد. VMware Workstation امکان نصب چندین نمونه از سیستم عامل های مختلف از جمله سیستم عامل های کلاینت و سرور را فراهم می کند. این به مدیران شبکه یا سیستم کمک می کند تا محیط سرور مشتری را آزمایش و بررسی کنند. مدیر همچنین می تواند همزمان بین ماشین های مجازی مختلف جابجا شود.

 

ویژگی های اصلی ماشین های مجازی

 

پارتیشن بندی

 

  • چندین سیستم عامل را بر روی یک دستگاه فیزیکی اجرا کنید.

 

  • منابع سیستم را بین ماشین های مجازی تقسیم کنید.

 

امنیت

 

  • امنیت را در سطح سخت افزار فراهم کنید.

 

  • عملکرد را با کنترل منابع پیشرفته حفظ کنید.

 

 

انواع مجازی سازی

 

 

 

کپسوله سازی

 

  • کل حالت یک ماشین مجازی را در پرونده ها ذخیره کنید.

 

  • دستگاه های مجازی را به راحتی و در حال انتقال و کپی کردن فایل ها انتقال داده و کپی کنید.

 

استقلال سخت افزار

 

  • تهیه و یا مهاجرت هر دستگاه مجازی به هر سرور فیزیکی.

 

انواع مجازی سازی

 

مجازی سازی سرور

 

مجازی سازی سرور چندین سیستم عامل را قادر می سازد تا روی یک سرور فیزیکی واحد به عنوان ماشین های مجازی بسیار کارآمد کار کنند. مزایای اصلی شامل موارد زیر می باشد :

 

  • کارآیی IT بزرگتر

 

  • کاهش هزینه های عملیاتی

 

  • استقرار سریعتر کار

 

  • افزایش عملکرد برنامه

 

  • در دسترس بودن سرور بالاتر

 

  • پراکندگی و پیچیدگی سرور حذف شده است

 

مجازی سازی شبکه

 

با تکثیر کامل یک شبکه فیزیکی ، مجازی سازی شبکه به برنامه ها امکان می دهد مانند شبکه های فیزیکی در یک شبکه مجازی اجرا شوند ، اما با مزایای عملیاتی بیشتر و تمام استقلال سخت افزار مجازی سازی. (مجازی سازی شبکه دستگاه ها و سرویس های شبکه منطقی را ارائه می دهد ، پورت های منطقی ، سوئیچ ها ، روترها ، فایروال ها ، تعادل بار ، VPN ها و موارد دیگر، به بار های کاری متصل).

 

مجازی سازی دسکتاپ

 

 

انواع مجازی سازی

 

 

استقرار دسکتاپ به عنوان یک سرویس مدیریت شده ، سازمان های فناوری اطلاعات را قادر می سازد تا سریعتر به تغییر نیاز های محل کار و فرصت های نوظهور پاسخ دهند. دسکتاپ های مجازی و برنامه های کاربردی همچنین می توانند به سرعت و به راحتی به شعب ، کارمندان برون سپاری و برون مرزی و کارمندان تلفن همراه با استفاده از تبلت های iPad و Android تحویل داده شوند.

 

مجازی سازی در مقابل Cloud Computing

 

اگرچه فناوری هایی به همان اندازه ارزشمند هستند ، مجازی سازی و رایانش ابری با هیچکدام قابل تعویض نیست. مجازی سازی نرم افزاری است که باعث می شود محیط های محاسباتی مستقل از زیرساخت های فیزیکی باشد ، در حالی که رایانش ابری خدماتی است که منابع محاسباتی مشترک ( نرم افزاری و یا داده ها ) را از طریق اینترنت ارائه می دهد. به عنوان راه حل های مکمل ، سازمان ها می توانند با مجازی سازی سرور های خود و سپس حرکت به سمت محاسبات ابری برای چابکی و سرویس دهی بیشتر ، شروع کنند.

 

 

 

شرکت مهندسی رساتلکام ، ارائه دهنده خدمات فناوری ارتباطات و اطلاعات ، اعم از راه اندازی و اجرای تمامی سرویس های شبکه های کامپیوتری در تبریز می باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان با متخصصین حرفه ای ما در ارتباط باشید.

 

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

با توجه به رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات در کشور و نیاز به سیستم های ارتباطی و فناوری و تکنولوژی های وابسته از سال 92 مجموعه فناوری اطلاعات و ارتباطات عصر شبکه برای رفع نیاز مشتریان و کاربران در زمینه IT در حال فعالیت بوده و اقدام به ارائه سرویس هایی از قبیل طراحی و راه اندازی شبکه ، لینک های وایرلس ، سیستم های امنیتی و نظارتی می نمود. طی سال های سپری شده و نیاز به تخصص بیشتر و همچنین ارائه خدمات تخصصی تر در زمینه فناوری اطلاعات این مجموعه در سال 98 با یاری خداوند متعال گسترش یافته و خدمات دیتاسنتر و بخش طراحی و توسعه نرم افزار را به فعالیت های خود افزوده و با ثبت رسمی شرکت در اداره ثبت و اسناد کشور ، شرکت مهندسی انتقال داده فراموج رسا (رسا تلکام) متولد شد. هم اکنون اعضای تیم فنی رسا تلکام متشکل از مهندسان و متخصصین رشته های نرم افزار ، شبکه و امنیت بوده که دارای فعالیت های پژوهشی و کاربردی می باشند و همواره می کوشند با بروز کردن دانش فنی مجموعه، نیاز های کاربران و مشتریان عزیز را به بهترین شکل ممکن مرتفع نمایند.

تبریز - پاستور جدید مابین تقاطع شریعتی و

طالقانی روبروی بانک رسالت پلاک30 طبقه4

35561134 -041