ارتباط بی سیم بین شعب و راه اندازی آن در تبریز
شبکه های بی سیم (Wireless Networks)
شبکه ههای بی سیم ، به شبکه هایی گفته می شود که در آن به جای کابل مسی و یا فیبر نوری از امواج رادیویی ، مادون قرمز ، ماکروویو و … به عنوان واط فیزیکی ، برای انتقال سیگنال بین دو دستگاه استفاده می شوند. ارتباطات پهنای باند بی سیم علاوه بر این که جانشین مناسبی برای خطوط زمینی می باشند ، در نقاطی که امکان برقراری ارتباطات زمینی وجود ندارد ، می تواند مقرون به صرفه بوده و در مدت زمان بسیار کوتاه تری نصب و راه اندازی شود.
همچنین شبکه های بی سیم کلیه مزایای شبکه های زمینی را بدون هیچ یک از معایب آن دارا می باشد.
در ابتدا شبکه های بی سیم تنها برای ایجاد شبکه های محلی کوچک استفاده می شدند ، اما با پیشرفت فناوری شبکه های بی سیم ، بستر مناسبی برای ارتباطات راه دور بدون سیم نقطه به نقطه (Point To Point) و مستقل از بستر مخابراتی ، فراهم شد.
امروزه شبکه های بی سیم کاربرد بسیار زیادی در انتقال اطلاعات در محیط های شهری داشته و ایجاد ارتباطاتی که تا چندین سال پیش غیر ممکن به نظر می رسید را بسیار آسان نموده است.
انواع شبکه های بی سیم
شبکه های Wi-Fi :
برای ارتباط چندین کاربر این نوع شبکه مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین شبکه های Wi-Fi از توپولوژی ستاره ای (Star Topology) بهره می برند. در این شبکه ها یک یا چند دستگاه روتر یا سوئیچ وایرلس نقش هسته مرکزی شبکه را ایفا نموده و همه کامپیوتر ها یا دستگاه کاربران با استفاده از کارت وایرلس با دستگاه یا دستگاه های مرکزی ارتباط برقرار می کنند. شبکه های Wi-Fi معمولا در محیط ساختمان یک سازمان و یا محیط های باز و بزرگ مانند محوطه دانشگاه ها ، پارک ها ، فرودگاه ها و اماکن فرهنگی استفاده می شوند.
ارتباط نقطه به نقطه (Point To Point Link) :
در این نوع از شبکه ، یک دستگاه به نام ” رادیو ” در هر طرف از ارتباط همراه با یک آنتن قرار می گیرد. در واقع رادیو پردازنده ، گیرنده و فرستنده اطلاعات بوده و آنتن تنها نقش تقویت کننده امواج رادیویی را بر عهده دارد. ساختار دستگاه رادیو در لینک های نقطه به نقطه شباهت بسیاری با اکسس پوینت در شبکه های Wi-Fi داشته و از استاندارد های نسبتأ مشابهی پیروی می کنند.
ارتباط یک نقطه به چند نقطه (Point To Multi Point) :
سرویس PTMP یک سرویس توسعه یافته PTP می باشد. در واقع ترکیبی از دو شبکه Hot Spot و Point To Point بوده و در آن چند دستگاه رادیو که در نقاط مختلف پراکنده هستند ، به یک دستگاه مرکزی متصل می شوند. این نوع شبکه ها معمولأ توسط تأمین کنندگان اینترنت و یا سازمان هایی که دارای یک سایت مرکزی (Data Center) و چندین ساختمان و شعبه پراکنده در سطح شهر هستند مورد استفاده قرار می گیرند.
مزایای شبکه های بی سیم
- پشتیبانی از کلیه پروتکل ها و خصوصیات چند رسانه ای
- مدیریت یکپارچه پهنای باند
- قابلیت کنترل و تنظیم کیفیت خط ارتباطی
- پشتیبانی سریع تر به دلیل عدم وابستگی به مخابرات
- ارائه پهنای باند به میزان درخواستی کاربران
- نصب و راه اندازی سریع شبکه
- هزینه پایین پیاده سازی شبکه
- عدم نیاز به کابل کشی و تغییرات در ساختمان
- عدم محدودیت در جابجایی کاربران شبکه
- انعطاف پذیری بالا در توسعه و ارتقاء شبکه
- یکپارچگی خدمات صوت و تصویر ، داده و اینترنت
- اقتصادی تر بودن نسسبت به ارتباطات سیمی
- امنیت تضمین شده
- پهنای باند کاملأ اختصاصی
- سازگار با شبکه موجود شما
- تکنولوژی قابل اطمینان
- انتقال خطوط تلفن از محلی که دارای امکانات مخابراتی است به محلی فاقد این امکانات با هزینه بسیار اندک در مقایسه با روش های متداول ( کابل کشی ) و امکانات یکپارچه سازی سیستم تلفن یک سازمان در چندین نقطه
برخی از خدمات ارائه شده توسط شرکت رساتلکام
- تأمین امنیت شبکه
- پشتیبان گیری از اطلاعات
- ارائه خدمات سیستم و سرور
- بازدید حضوری از شبکه
- پشتیبانی آنلاین و تلفنی و حضوری
- پایش پهنای باند مصرف شده در شبکه
.
.
.
وظیفه هر شرکت پشتیبانی این است که تمام مشکلات موجود در شبکه را در کمترین زمان ممکن تغییر داده و بهترین خدمات را به مشتریات ارائه دهد.
مجموعه تخصصی رساتلکام آماده ارائه تمام خدمات فناوری اطلاعات و ارتباطات توسط متخصصین حرفه ای می باشد.
شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان با ما در ارتباط باشید.