رساتلکام

ارائه دهنده خدمات فناوری اطلاعات و ارتباطات

sorat

سرعت

degat

دقت

amniyat

امنیت

head3
head2
head1
head4
head5
head6

انواع نرم افزار های مجازی سازی سرور

 

 

انواع نرم افزار های مجازی سازی سرور

 

 

در ساختار سازمانی برخی از نرم افزار ها یا سرویس‌ ها لازم است به صورت ایزوله و جدا از سایر نرم افزار ها در اختیار کاربران قرار گیرد. علاوه بر آن ، کاربرانی هستند که نیاز دارند به یک نرم افزار خاص از خارج از سازمان دسترسی داشته باشند. چندین راه حل سنتی برای این امر وجود دارد که از عمده‌ ترین راه‌ حل‌ ها ، راه‌اندازی شبکه های خصوصی مجازی و ایجاد دسترسی Remote یا اختصاص کلاینت جدا گانه برای آن نرم‌افزار می‌باشد.

 

مجازی سازی چیست؟

 

قبل از معرفی بهترین نرم افزار های مجازی سازی بهتر است به تعریف خود مجازی سازی بپردازیم. مجازی سازی سرور تقریباً از دو دهه پیش ، از زمان ظهور VMware با ما همراه بوده است. با گسترش سرور ها در مرکز داده یا اتاق سرور ، ادغام چندین سرور فیزیکی در یک ماشین فیزیکی حاوی بسیاری از ماشین های مجازی کاملاً منطقی بود که این بلافاصله دامنه IT را در اوایل دهه 2000 افزایش داد.

 

 

مجازی سازی چیست؟

 

 

مجازی سا‌زی سرور، فرآیند تقسیم یک سرور فیزیکی به بسیاری از سرور های مجازی است. این کار از طریق نرم افزار انجام می شود که هر VM را قادر می سازد تا سیستم عامل های خود را به طور مستقل در یک لایه مجازی سا‌زی اجرا کند.

 

در حالی که VMware پیشگام اولیه بود ، اما سیستم عامل های مجازی سازی از طرف مایکروسافت ، ردهت ، سیتریکس و سایرین این مکان را به یک رقابت تبدیل کرده اند.

 

ماشین مجازی چیست؟

 

” ماشین مجازی ” (VM) معمولاً سخت افزار فیزیکی میزبان مانند پردازنده ، فضای دیسک ، حافظه اصلی و منابع شبکه را به طور مجزا تقسیم بندی می کند. Hypervisor ، در واقع هسته مرکزی ناظر در هر ماشین مجازی است که مدیریت منابع سرور را بر عهده دارد.

 

مزایای بی شماری از مجازی سازی وجود دارد که موجب انعطاف پذیری بالای VM ها می گردد. سیستمی که مبتنی بر VM باشد قابلیت هایی نظیر مصرف بهینه منابع ، نظارت موثر عملیات و کاهش هزینه ها در اختیار شما قرار می دهد که در نتیجه منجر به صرفه جویی قابل توجهی در منابع می شود. مجازی سازی کمک می کند تا زمان پیکربندی سرورها ، دسترسی به اطلاعات پشتیبان و همچنین به کارگیری منابع در کاربرد های متنوع سریع تر از سرور های سنتی انجام گیرد.

 

مزایای مجازی سازی سرور

 

 

مزایای مجازی سازی سرور

 

 

  • صرفه جویی در هزینه : در تلفیق چندین بار کاری با مجازی سا‌زی سرور ، می توان سطح استفاده را تا 80٪ افزایش داد و صرفه جویی قابل توجهی در هزینه ایجاد کرد.

 

  • تعمیر و نگهداری : استفاده از سرور های مجازی به معنای کاهش بار تعمیر و نگهداری فناوری اطلاعات است.

 

  • کنترل بیشتر دارایی ها : مجازی سازی و تهیه VM ، توزیع اتصالات ، نظارت بر عملکرد و مجموعه کار های دیگر را بسیار آسان می کند.

 

  • متمرکز کردن و ادغام مدیریت بار های کاری : مجازی سا‌زی IT را با توانایی نظارت بر بار های کاری ، توزیع سریع کار ها بر روی ماشین های مجازی و پردازنده ها بر اساس معیار های عملکرد و هدایت بار های کاری به طور مساوی در سازمان مورد استفاده قرار می دهد.

 

  • امنیت : با مجازی سا‌زی سرور ها ، از طریق قابلیت پشتیبان گیری ساده ، بازیابی و ذخیره فوری ، داده ها در برابر بد افزار و باج افزار محافظت می شوند.

 

انواع نرم افزار های مجازی سازی سرور

 

 

انواع نرم افزار های مجازی سازی سرور

 

 

 ♦  Citrix Hypervisor :

 

Citrix Hypervisor یکی از بهترین نرم افزار های مجازی سازی سرور می باشد که شامل بهینه سازی فعالیت های در حال اجرا در برنامه های مجازی و دسکتاپ است. Citrix Hypervisor با یکپارچه سازی ویژگی ها در سرتاسر استک ، ویژگی های سطح سخت افزار را در معرض دید کاربران قرار می دهد تا تجربه کاربر و امنیت را بهبود بخشد و مدیریت عملیاتی و شبکه را ساده کند.

 

 ♦  Red Hat Virtualization :

 

یک راه حل زیرساختی برای سرور های مجازی است. ساخته شده بر روی پلتفرم لینوکس Red Hat Enterprise و KVM ( ماشین مجازی مبتنی بر هسته)  که سهولت استفاده ، چابکی و امنیت را برای بار های مجازی و فشرده فراهم می کند. این به سازمان ها کمک می کند زیرساخت IT خود را با عملکرد و قیمت بهتر بهینه کنند.

 

 ♦  VMware vSphere :

 

VMware سالهاست که رهبر بازار ، یکی از بهترین نرم افزار های مجازی سازی سرور و دارای گستره وسیعی از محصولات مجازی سازی و ویژگی ها است. این شامل مجموعه وسیعی از ابزار های محاسبه ، ذخیره سازی و شبکه است. کسانی که مایل به جلوگیری از پیچیدگی و یا فاقد مهارت های لازم هستند ، احتمالاً به سراغ این نرم افزار می روند.

 

 ♦  Proxmox VE :

 

یکی دیگر از گزینه های مدیریت سرور های منبع باز است که یک KVM hypervisor و LXC ، فضای ذخیره سازی توسط نرم افزار و قابلیت های شبکه را در یک پلت فرم واحد ادغام می کند. این سیستم عامل گزینه ای مناسب برای کاربران سرور های منبع باز می باشد.

 

 

انواع نرم افزار های مجازی سازی سرور

 

 

 ♦  Microsoft Hyper-V :

 

پس از راه اندازی Microsoft Hyper-V در سال 2008 ، مدتی طول کشید تا بتواند خود را تثبیت کند ولی امروز به عنوان یک رقیب اصلی برای VMware ایستاده است. مجموعه بی پایان از محصولات در سایت ، حتی یافتن Hyper-V را در وب سایت مایکروسافت دشوار می کند.

 

 ♦  Nutanix AHV :

 

Nutanix AHV قصد دارد دنیای مجازی سازی سرور را ساده کند. Nutanix AHV یک راه حل مجازی سازگار ارائه می دهد که می تواند ماشین های مجازی و کانتینر ها را تهیه و بهینه سازی کند ، زیرساخت ها و عملکرد برنامه ها را کنترل کند ، محیط شما را مقیاس بندی کند و عملیات فناوری اطلاعات را به صورت خودکار انجام دهد. Nutanix گزینه ای مناسب برای استارتاپ ها و یا شرکت هایی است که مایلند کل زیرساخت های خود را به طور کامل اصلاح کنند.

 

 ♦  Virtuozzo :

 

سرور ترکیبی Virtuozzo ترکیبی از محفظه های سیستم Hypervisors که بر اساس KVM بهینه شده و فضای ذخیره سازی تعریف شده توسط نرم افزار میباشد. Virtuozzo اگرچه به خوبی Citrix ، Hyper-V یا vSphere شناخته نشده است ، اما بیش از پنج میلیون محیط مجازی را تأمین می کند. این نرم افزار ادعا می کند عملکرد بهتر و دو برابر VMware تراکم دارد.

 

 ♦  Oracle VM VirtualBox :

 

Oracle VM VirtualBox یک Hypervisor رایگان و منبع باز برای مجازی سازی x86 است که در ابتدا توسط Innotek خریداری شد و سپس توسط Oracle خریداری شد. قابل نصب بر روی ویندوز ، macOS ، لینوکس ، سولاریس و اوپن سولاریس می باشد.

 

VirtualBox به طور مداوم با ویژگی های جدید و پشتیبانی گسترده تر از سیستم ها ، سیستم عامل ها و برنامه ها به روز می شود. تنها برای کاربرانی  که از محیط اوراکل استفاده میکنند ، قابل استفاده است.

 

 ♦  IBM Power VM :

 

Power VM یکی از ویژگی های سرورهای IBM مانند Power5 ، Power6 ، Power7 ، Power8 ، Power9 و Power10 است و برای پشتیبانی از میکرو پارتیشن IBM مورد نیاز است. از IBM ، AIX و Linux پشتیبانی می کند. IBM Power VM می تواند چندین بار کاری را در سیستم های کمتری تلفیق کند و باعث افزایش استفاده از سرور و کاهش هزینه شود.

 

 

شرکت مهندسی رساتلکام ، ارائه دهنده خدمات فناوری ارتباطات و اطلاعات ، اعم از راه اندازی و اجرای تمامی سرویس های شبکه های کامپیوتری در تبریز می باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان با متخصصین حرفه ای ما در ارتباط باشید.

 

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

با توجه به رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات در کشور و نیاز به سیستم های ارتباطی و فناوری و تکنولوژی های وابسته از سال 92 مجموعه فناوری اطلاعات و ارتباطات عصر شبکه برای رفع نیاز مشتریان و کاربران در زمینه IT در حال فعالیت بوده و اقدام به ارائه سرویس هایی از قبیل طراحی و راه اندازی شبکه ، لینک های وایرلس ، سیستم های امنیتی و نظارتی می نمود. طی سال های سپری شده و نیاز به تخصص بیشتر و همچنین ارائه خدمات تخصصی تر در زمینه فناوری اطلاعات این مجموعه در سال 98 با یاری خداوند متعال گسترش یافته و خدمات دیتاسنتر و بخش طراحی و توسعه نرم افزار را به فعالیت های خود افزوده و با ثبت رسمی شرکت در اداره ثبت و اسناد کشور ، شرکت مهندسی انتقال داده فراموج رسا (رسا تلکام) متولد شد. هم اکنون اعضای تیم فنی رسا تلکام متشکل از مهندسان و متخصصین رشته های نرم افزار ، شبکه و امنیت بوده که دارای فعالیت های پژوهشی و کاربردی می باشند و همواره می کوشند با بروز کردن دانش فنی مجموعه، نیاز های کاربران و مشتریان عزیز را به بهترین شکل ممکن مرتفع نمایند.

تبریز - پاستور جدید مابین تقاطع شریعتی و

طالقانی روبروی بانک رسالت پلاک30 طبقه4

35561134 -041