نحوه استفاده از خطوط 4 و 5 رقمی در شرکت ها و سازمان ها
هر کسب و کار یا شرکت تجاری به دنبال پیشی گرفتن از رقبای خود ، راه های گوناگونی را امتحان میکند. یکی از آنها استفاده از خطوط تلفن 4 و 5 رقمی است ، زیرا مهم ترین عاملی که هر کسب و کاری را از سایرین متمایز میسازد چیزی نیست جز تبلیغات صحیح و ماندگاری در ذهن مشتریان که در بحث های دیجیتال مارکتینگ هر سازمانی مطمئنا استفاده میشود.
شیوه های بسیاری موجود است تا یک شرکت در دید مشتریانش شرکت ایده آل و منظمی باشد. سرعت بخشی در کار های مشتریان ، منظم و دقیق بودن ، نحوه پاسخ گویی و رسیدگی به امور کاربران از جمله مواردی است که اگر به درستی انجام شود رضایت مشتری را در پی خواهد داشت همچنین مدیریت کردن یک عنصر مهم در کسب و کار محسوب می شود.
برای مثال شرکت شما شاید یک شرکت بزرگ و در حال توسعه باشد اما در حال استفاده از روش های سنتی ارتباطی باشد و در ارتباط های تلفنی با مشتریان دچار مشکل شده و درخواست های مشتری به درستی رسیدگی نشود. در این حال مشتری پس از چند بار ارتباط به مشکلات زیرساختی پی برده و احتمالا از همکاری با مجموعه شما دلسرد می شود.
سوال مهمی که شاید برایتان پیش آید این است که با خطوط تلفن ثابت هم می توان تماسهای ورودی و خروجی داشت ، پس چرا به خطوط 4 یا 5 رقمی نیاز داریم؟
خطوط 4 و 5 رقمی که نام دیگر آن ها خطوط E1 و سیپ ترانک می باشد ، از نظر کاربرد معادل سی خط شهری ثابت عمل میکنند ، این خطوط یک اعتبار مهم به شرکت شما می دهد.
شرکت ها می توانند با استفاده از این خطوط در مجموعه های خود مشتریان زیادی را جذب و آن ها را حفظ کنند. در این مقاله به مبحث استفاده از خطوط 4 و 5 رقمی مخابرات برای ارتباط بهتر با مشتریانتان خواهیم پرداخت. زیرا اعتقاد داریم استفاده از این خطوط ، سبب سهولت و سرعت بخشی به تماس های ورودی کسب و کار شما و در نتیجه جلب رضایت مشتریان خواهد شد.
سیپ ترانک چیست؟
در نسل جدید شبکه های مخابراتی (NGN) که کلیه ارتباطات بر مبنای IP میباشد ، جهت ارتباط بین مراکز تلفنی و همچنین ارتباط مراکز تلفن شرکت ها و سازمان ها (IP-PBX) از ترانک های بستهای (PACKET TRUNK) استفاده میشود که نوعی از آن SIP TRUNK میباشد و جایگزین ارتباطات PRA و E1 در شبکه های TDM است.
برای برقراری ارتباط با این سرویس لازم است متقاضی به SIP-T-VPN شرکت مخابرات متصل گردد. مشترکینی که میخواهند از سرویس های متنوع ویپ (VoIP) برخوردار شوند میتوانند از این سرویس بهره بگیرند.
مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام سیپ ترانک مخابرات
- تقاضانامه (درخواست) شرکت
- تصویر اساسنامه و مدارک ثبت شرکت
- آگهی روزنامه رسمی با تاریخ حداکثر ۲ سال قبل (برای ارگان های دولتی نیاز نمی باشد)
- آخرین آگهی تغییرات شرکت در روزنامه رسمی برای ثبت خط تلفن مخابرات
- معرفی نامه متقاضی که ممهور به مهر شرکت و به امضاء صاحبان امضا رسیده باشد
- کپی شناسنامه مدیر عامل و نماینده شرکت
- ارائه فرم کد اقتصادی
معایب خطوط پنج رقمی مخابرات
- خطوط پنج رقمی که از مخابرات تحویل داده می شود فقط با پیش شماره استان همراه است و پیش شماره کشوری ندارد.
- داشتن اطلاعات حقوقی (ثبت شرکت) الزامی است.
- هزینه های خطوط پنج رقمی شامل آبونمان ماهیانه و سالیانه و شارژ خط اگر تماس خروجی فعال باشد (هر قبضی که آبونمان دارد یعنی خدمات به صورت اجاره ای است و تا وقتی که هزینه آن پرداخت شود در دسترس مالک قرار می گیرد).
- با توجه به شلوغی مراکز مخابراتی ، خرید خط پنج رقمی به هیچ عنوان به شرکت هایی که در ملک استیجاری مستقر هستند توصیه نمی شود ( این خطوط غیر قابل جا به جایی در مناطق مخابراتی هستن ).
مزایای خطوط پنج رقمی مخابرات
- به خاطر سپردن شماره توسط مخاطبین و افزایش اعتبار سازمان و کسب و کارها با استفاده از خطوط رند و با تعداد شماره های اندک راحت تر است.
- یکی از دلایل استقبال مشترکین برای گرفتن خط پنج رقمی جدا از رند بودن خط، امکان برقراری 30 تماس همزمان (تماس ورودی و تماس خروجی) نیز می باشد. با این قابلیت دیگر نیازی نیست که کارفرما از خطوط متعدد استفاده کند.
- این خطوط یکطرفه هستند و تنها تماس ورودی امکان پذیر است. برای داشتن تماس خروجی لازم است سه صفر به اخر سرشماره اضافه شود یا به جای سه صفر انتخاب شماره، سه رقم داخلی شرکت جایگزین شود.
- قابلیت پیاده سازی بر روی انواع سرورهای ویپ به صورت نرم افزاری و پاسخگویی توسط موبایل و لپ تاب.
مزایا و معایب خطوط چهار رقمی
- برای داشتن خط 4 رقمی ارائه اطلاعات حقوقی (ثبت شرکت) نیازمند است.
- خطوط چهار رقمی از تنظیم مقررات پیگیری و ثبت نام انجام می شود.
- این خطوط در حال حاضر یک طرفه تحویل داده می شود.
- امکان دریافت خطوط چهار رقمی به دو صورت با پیش شماره استان و یا کشوری است.
- با توجه به شلوغی مراکز مخابراتی به هیچ عنوان به کسانی که مکان های استیجاری دارند توصیه نمی شود که از این خطوط استفاده کنند (غیر قابل جا به جایی در مناطق مخابراتی هستن).
- یکی از مزایای خطوط چهار رقمی وجود 30 کانال تماس ورودی همزمان است.
- بازه زمانی حداقلی برای تحویل خطوط چهار رقمی در کلان شهر ها تعریف نشده مشترکین ثبت نام شده به دلیل درخواست زیاد در انتظار قرار می گیرند.
تجهیزات لازم برای نصب خطوط 4 و 5 رقمی
- مودم مخصوص
- سرور ویپ یا سانترال تحت شبکه
- سوئیچ شبکه و تجهیزات کابل کشی
- گیت وی
- گوشی تحت شبکه
شرکت مهندسی رساتلکام ، ارائه دهنده ی خدمات فناوری ارتباطات و اطلاعات ، اعم از راه اندازی تمامی سرویس های کامپیوتری در تبریز می باشد.
جهت کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان با متخصصین حرفه ای ما در ارتباط باشید.