رساتلکام

ارائه دهنده خدمات فناوری اطلاعات و ارتباطات

sorat

سرعت

degat

دقت

amniyat

امنیت

head3
head2
head1
head4
head5
head6

PoE در سوئیچ شبکه و استاندارد های آن

 

 

PoE در سوئیچ شبکه و استاندارد های آن

 

 

PoE در شبکه چیست ؟

 

در سال 2003 ، انجمن IEEE استاندارد 802.3af را منتشر کرد که راهکاری برای تأمین برق5 بود که در ارتباطات اترنت مبتنی بر جفت سیم های به هم تابیده شده از آن استفاده می شود. استانداردی که به نام انتقال توان الکتریکی PoE که مخفف عبارت Power Over Ethernet می باشد ، معروف است. درست است که این استاندارد نسبتأ جدید است ، اما این مفهوم جدید نیست. زیرا تلفن های خانگی نیز بر پایه یک چنین مکانیزمی کار می کنند و توان الکتریکی مورد نیاز را از خطوط تلفن دریافت می کنند. این برق یا به عبارت دقیق تر انرژی برای شماره گیری و زنگ زدن ضروری است.

 

در یک شبکه اترنت ، انتقال انرژی از طریق اتصالات شبکه می تواند برای گره هایی که در فواصلی دورتر از منابع تأمین انرژی سنتی قرار دارند یا به یک منبع قدرت ثابت و قابل اعتماد نیاز دارند مفید واقع شود. جریان یا انرژی که به این شکل انتقال پیدا می کند تقریبأ ضعیف است ، اما 15.4 وات برای دستگاه های PoE استاندارد و 25.5 وات برای دستگاه های جدید PoE 1 که توسط استاندارد 802.3af تعریف شده اند کفایت می کند. همین مقدار برای تأمین انرژی یک اکسس پوینت بی سیم ، یک تلفن IP یا یک دوربین امنیتی که بالای دیوار نصب شده است نیز مناسب است.

 

همچنین برق از طریق اترنت با استفاده از کابل های شبکه CATx شما برق را به دستگاه های مجهز به PoE  می رساند. از آن جایی که نیازی به اجرای سیم کشی برق ندارید ، PoE در مصرف مواد و زمان نصب صرفه جویی می کند. به خصوص برای برنامه های از راه دور انعطاف پذیر است ، زیرا به پریز برق نزدیک احتیاج ندارد. این و دیگر مزایا منجر به افزایش چشمگیر محبوبیت PoE در سال های اخیر شده است. با این حال ، عامل محدود کننده همیشه قدرت بوده است.

 

استاندارد های PoE 

 

 

استاندارد های PoE 

 

 

 

استاندارد های PoE دو نوع دستگاه را مشخص می کند :

 

استاندارد PSE :

 

استاندارد PSE مخفف عبارت Power Sourcing Equipment به معنی تجهیزات تأمین نیروی برق ، دستگاه هایی که مسئول تأمین انرژی دستگاه های متصل شده مانند سوئیچ های شبکه ، هاب ها و اینژکتور ها هستند.

 

استاندارد PD :

 

استاندارد PD مخفف عبارت Powered Device به معنی دستگاه های دریافت کننده ، دستگاه هایی هستند که انرژی را از دستگاه های PSE دریافت می کنند. به عنوان نمونه می توان به دوربین های تحت شبکه یا اکسس پوینت های بی سیم (WAP) اشاره کرد.

 

مزایای PoE در سوئیچ شبکه چیست ؟

 

PoE به 5 روش اصلی ، از طریق کاهش هزینه های نصب ، ایمنی ، استقرار پاسخگو ، قابلیت جمع آوری داده ها و پیشرفت های بهره وری به سازمان ها سود می رساند.

 

در ادامه توضیح مختصری درباره هر کدام از مزایای PoE در سوئیچ شبکه آورده شده است.

 

 ♦ کاهش هزینه های نصب :

 

هزینه نصب PoE به مراتب کمتر از هزینه نصب سیم کشی سنتی است و هزینه های عملیاتی بسیار کارآمد تر هستند. کابل شبکه هم داده و هم برق را به دستگاه ها می رساند.

 

 ♦ ایمنی نصب :

 

ولتاژ PoE نوع 3 به طور معمول کمتر از 60 ولت و نوع 4 کمتر از 90 ولت است. مجرا و روکش فلزی مورد نیاز نیست. مراحل و خطرات کمتر و استفاده صریح از یک کابل Cat5e یا Cat6 Ethernet ، نیاز به یک متخصص برق مجاز را برطرف می کند.

 

 

مزایای PoE در سوئیچ شبکه چیست ؟

 

 

 ♦ استقرار پاسخگو :

 

دستگاه های PoE با محیط های متغیر سازگار هستند. آن ها می توانند به راحتی در سطح سوئیچ شبکه جابجا شده و دوباره وصل شوند و به راحتی در تغییر تنظیمات شبکه ادغام شوند. سوئیچ شبکه PoE به راحتی در شبکه اضافه شده و بدون هیچ کانفیگی شروع به کار می کند (Plug & play). برای اضلفه کردن یا تفریق دستگاه ها نیازی به تغییر کل شبکه نیست.

 

 ♦ قابلیت جمع آوری داده ها :

 

فناوری PoE در سوئیچ شبکه برای جمع آوری داده ها مناسب می باشد. به عنوان مثال نرم افزار تجزیه و تحلیل می تواند به گروه های تسهیلاتی کمک کند تا تعیین کنند که چه مناطقی در آن اشغال شده است و چه موقع ممکن است روشنایی LED و اجزای HVAC ( مجموعه فناوری های مربوط به گرمایش ، تهویه و تهویه مطبوع ) خاموش شود. بنابراین هزینه های عملیاتی بر اساس استفاده واقعی می تواند بسیار پایین تر باشد.

 

 ♦ پیشرفت های بهره وری :

 

سیستم های روشنایی LED به دلیل قابلیت داده دو طرفه می توانند برای دنبال کردن طیف و فرکانس های موجود در طبیعت برنامه ریزی شوند. کارمندان می توانند از سلامتی ، هوشیاری ، خلاقیت ، فرصت های همکاری و احساس رفاه بیشتر در هنگام کار استفاده کنند. همه این ویژگی ها به سازمان ها این امکان را می دهد تا بدون آسیب رساندن به کیفیت زندگی ، کنترل و محدود کردن هزینه ها را انجام دهند.

 

انواع پورت PoE در سوئیچ شبکه و استاندارد های IEEE آن ها

 

 

انواع پورت PoE در سوئیچ شبکه و استاندارد های IEEE آن ها

 

 

نوع اول :

 

PoE (802.3af)

 

دستگاه های PoE از استاندارد اولیه PoE یعنی IEEE 802.3af استفاده می کنند که حداکثر توان 15.4 وات توان DC را برای هر دستگاه فراهم می کند. استاندارد بعدی ، IEEE 802.3at ، به عنوان PoE + شناخته شده است و حداکثر توان 30 وات برای هر دستگاه تأمین می کند.

 

نوع دوم :

 

IEEE 802.3at (+PoE) 

 

نسل دوم PoE به نام PoE Plus با استاندارد IEEE 802.3at شناخته می شود. دستگاه های دارای قابلیت PoE+ می توانند تا 30 وات توان الکتریکی تولید کنند که تقریبا دو برابر نسل قبلی خود است. از این تکنولوژی در طیف بیشتری از دستگاه ها از جمله اکسس پوینت های پر مصرف ، سنسور های بیومتریک ، نمایشگر های LCD و دوربین های مداربسته پیشرفته تر قابل استفاده است. این فرآیند نه تنها با نسل قبلی خود سازگاری داشته و از آن پشتیبانی میکند بلکه دستگاه دارای این فناوری به اندازه نیاز خود از انرژی الکتریکی استفاده می کند. بنابراین مشکل اضافه ولتاژ در آن ها به وجود نخواهد آمد.

 

نوع سوم :

 

IEEE 802.3bt++ (PoE)

 

نسل سوم PoE یا اصطلاحا ++PoE توسط استاندارد IEEE به نام 802.3bt شناخته می شود و می تواند تا توان 60 واتی یعنی 2 برابر نسل قبل ، را نیز تولید کند. ++PoE به اندازه ای توان الکتریکی تولید می کند که بتواند یک سیستم کنفرانس را راه اندازی کند.

 

نوع چهارم :

 

 

انواع پورت PoE در سوئیچ شبکه و استاندارد های IEEE آن ها

 

 

IEEE 802.3bt (High Power PoE)

 

جدید ترین نسل PoE که در سال 2018 معرفی شده است به نام High Power PoE یا PoE توان بالا شناخته می شود. نسل چهارم دارای همان استاندارد 802.3bt می باشد که بهبود زیادی سیافته و می تواند تا توان الکتریکی 100 وات را تأمین کند.این نسل به منظور تأمین نیاز های تجهیزات پیشرفته شبکه و بازار رو به رشد اینترنت اشیا توسعه داده شده است.

 

با این تکنولوژی می توان برق یک تلویزیون و یا لپ تاپ را از طریق یک کابل شبکه تأمین کرد که پیشرفتی عظیم و حتی انقلابی محسوب می شود. همچنین دستگاه های PD دارای تکنولوژی PoEنسل های قبل نیز می توانند به اندازه نیاز خود از این توان استفاده کنند. برای استفاده بهینه از این تکنولوژی باید از کابل های شبکه Cat6aبه بعد استفاده شود. در این صورت دستگاه های PD بیشترین توان را دریافت خواهند کرد.

 

 

 

شرکت مهندسی رساتلکام ، ارائه دهنده ی خدمات فناوری ارتباطات و اطلاعات ، اعم از راه اندازی و اجرای تمامی سرویس های شبکه های کامپیوتری در تبریز می باشد.

جهت مشاوره با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

با توجه به رشد فناوری اطلاعات و ارتباطات در کشور و نیاز به سیستم های ارتباطی و فناوری و تکنولوژی های وابسته از سال 92 مجموعه فناوری اطلاعات و ارتباطات عصر شبکه برای رفع نیاز مشتریان و کاربران در زمینه IT در حال فعالیت بوده و اقدام به ارائه سرویس هایی از قبیل طراحی و راه اندازی شبکه ، لینک های وایرلس ، سیستم های امنیتی و نظارتی می نمود. طی سال های سپری شده و نیاز به تخصص بیشتر و همچنین ارائه خدمات تخصصی تر در زمینه فناوری اطلاعات این مجموعه در سال 98 با یاری خداوند متعال گسترش یافته و خدمات دیتاسنتر و بخش طراحی و توسعه نرم افزار را به فعالیت های خود افزوده و با ثبت رسمی شرکت در اداره ثبت و اسناد کشور ، شرکت مهندسی انتقال داده فراموج رسا (رسا تلکام) متولد شد. هم اکنون اعضای تیم فنی رسا تلکام متشکل از مهندسان و متخصصین رشته های نرم افزار ، شبکه و امنیت بوده که دارای فعالیت های پژوهشی و کاربردی می باشند و همواره می کوشند با بروز کردن دانش فنی مجموعه، نیاز های کاربران و مشتریان عزیز را به بهترین شکل ممکن مرتفع نمایند.

تبریز - پاستور جدید مابین تقاطع شریعتی و

طالقانی روبروی بانک رسالت پلاک30 طبقه4

35561134 -041